Testimonials

Δηλώσεις συνεργατών για τα 10 χρόνια GMC στην Ελλάδα

Από τον επιχειρηματικό χώρο

 

Δηλώσεις των Συνεργατών και Φίλων του GMC Greece για τα 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του στην Ελλάδα!

 


“Το Global Management Challenge είναι ένας διεθνής θεσμός, που δίνει σε νέους ανθρώπους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο της επιχειρηματικότητας, να κατανοήσουν τις αξίες και τις προκλήσεις της, να αναπτύξουν στρατηγική σκέψη και δεξιότητες, να κάνουν περισσότερο ενημερωμένες και συνειδητές επιλογές σταδιοδρομίας.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στηρίζει με συνέπεια και υπερηφάνεια τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στην Ελλάδα. Οι εξαιρετικές συμμετοχές και οι επιτυχίες των ελληνικών ομάδων, όλα αυτά τα χρόνια, επιβεβαιώνουν την αξία αυτής της επένδυσης. Ενισχύουν τη δέσμευσή μας στη στήριξη και την ενθάρρυνση των άξιων νέων ανθρώπων, οι οποίοι προσπαθούν, διακρίνονται, φιλοδοξούν. Πιστεύουμε ότι σε αυτά ακριβώς τα παιδιά, οφείλουμε να παρέχουμε κάθε δυνατή ευκαιρία και βοήθεια, ώστε να πρωταγωνιστήσουν στην ενδυνάμωση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, αλλά και συνολικά στην ανάπτυξη της χώρας μας.”

Ευάγγελος Στράνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, 2014

“Η συμμετοχή στο διαγωνισμό GMC θεωρούμε ότι προσφέρει στους συμμετέχοντες φοιτητές μια δυνατή εμπειρία σύνδεσης με τον επιχειρηματικό κόσμο, εμπειρία πολύ χρήσιμη για να αποκτήσουν μια πιο στρατηγική προσέγγιση της λειτουργίας μιας εταιρείας. Η Johnson & Johnson Hellas Consumer SA, ήταν χορηγός 3 ομάδων στον φετινό διαγωνισμό! Μέσα από αυτή τη συνεργασία, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε  ταλαντούχους νέους που επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επιλογές καριέρας που μπορείς να έχεις σε ένα μεγάλο οργανισμό που δραστηριοποιείται επιτυχημένα τοπικά και παγκόσμια σε καταναλωτικό, ιατρικό και φαρμακευτικό κλάδο. Οι φοιτητές φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις μας, και ήρθαν σε επαφή με ηγετικά μας στελέχη που μίλησαν για τις προκλήσεις των ειδικοτήτων τους και τις ικανότητες που χρειάζονται στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Για εμάς, η συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν είναι απλά μια χορηγία αλλά η καλλιέργεια μιας συμβουλευτικής σχέσης καριέρας μεταξύ εταιρείας και φοιτητών!”

Έρρικα Λαμπριανού, HR Director Johnson & Johnson Hellas Consumer SA, 2014

“Το Global Management Challenge αποτελεί μία προσπάθεια να φέρει τους νέους κοντά στην επιχειρηματικότητα και τα πανεπιστήμια κοντά στις επιχειρήσεις. Κάθε τέτοια προσπάθεια είναι καλό να στηρίζεται και να προωθείται από όλους όσους έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν. Τα 10 χρόνια του διαγωνισμού αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που στηρίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες, νέοι που έχουν όνειρα, πανεπιστήμια που κάνουν αξιέπαινη δουλειά και επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας. Εύχομαι κάθε επιτυχία τόσο για το διαγωνισμό, όσο και για τους ανθρώπους που συνεχίζουν να δημιουργούν με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τη νεολαία μας και κατ’ επέκταση για τη χώρα μας.”

Γιάννης Κουτράκης, Area HR Leader, South East Europe, IBM, 2014

“Μέσω της συμμετοχής στο Global Management Challenge, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις θεωρητικές τους γνώσεις σε συνθήκες πραγματικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Το περιβάλλον αυτό σήμερα χαρακτηρίζεται από αυξημένη αβεβαιότητα και πολυπλοκότητα. Δεδομένου ότι, ως Accenture, η αποστολή μας είναι να βοηθάμε τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιούν τις επιδόσεις τους, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για τους φοιτητές να αποκτήσουν εμπειρία στη διαμόρφωση στρατηγικής και στη λήψη αποφάσεων, βάσει ρεαλιστικών σεναρίων.

Στα δέκα χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα, ο διαγωνισμός Global Management Challenge συμβάλλει σημαντικά στην ουσιαστική εκπαίδευση των φοιτητών και στην καλύτερη προετοιμασία τους για τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Εύχομαι ολόψυχα ο διαγωνισμός να συνεχίσει να εξελίσσεται, γιατί πρωτοβουλίες όπως το Global Management Challenge μας επιτρέπουν να αναδείξουμε τη νέα γενιά managers.”

Κυριακός Σαμπατακάκης, Πρόεδρος Accenture Ελλάδας, 2014

“Η επένδυση στη γνώση και η ανάδειξη νέων δεξιοτήτων και ταλέντων είναι το κοινό χαρακτηριστικό των επιτυχημένων κοινωνιών . Η Ελλάδα που καινοτομεί και στηρίζεται στο ανθρώπινο κεφάλαιό της είναι η Ελλάδα που μπορεί να οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση. Όλοι οι φοιτητές που παρέλασαν από τον διεθνή διαγωνισμό επιχειρηματικής στρατηγικής (GMC)   όλα αυτά τα χρόνια , επέλεξαν να διαπρέψουν με την τόλμη και τη σκληρή δουλειά Αυτή η καινούργια γενιά πιστεύω είναι που μπορεί να αποτελέσει την ομάδα κρούσης σε μία προσπάθεια να ξαναγίνουμε κοινωνία δράσης και δημιουργικής εξέλιξης. Και στην CIVITAS είμαστε πάντα αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.”

Ντίνος Αδριανόπουλος , Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, CIVITAS, 2014

“Εύχομαι στο Global Management Challenge να συνεχίσει να αποτελεί ένα φορέα «οξυγόνου και δημιουργικότητας» της νέας γενιάς μας  και να προσφέρει πάντα στη Generation Υ αλλά και στην Generation Z που θα ακολουθήσει τις ίδιες ευκαιρίες εγρήγορσης, εξέλιξης, ενδυνάμωσης και προόδου μέσα από την βιωματική εκπαίδευση του επιχειρείν. Συγχαρητήρια για  την μέχρι τώρα προσφορά  σας στη γενιά των παιδιών μας.”

Μάρθα Μυλωνά, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Νοτιοανατολικής Ευρώπης DDB, Πρόεδρος Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος, 2014

“Το Global Management Challenge δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να έρθουν οι φοιτητές κοντά στην αγορά. Τους δίνει την ευκαιρία μέσα από ένα “παιχνίδι” να καταλάβουν τις δομές και τις λειτουργίες των επιχειρήσεων. Όμως δεν είναι μόνον αυτό. Εμπνέει ενθουσιασμό στα νέα παιδιά και τα ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις, τη φαντασία τους και το δυναμισμό τους. Φέρνει φοιτητές σε επαφή με στελέχη επιχειρήσεων που τους συμβουλεύουν και τους μεταδίδουν τις εμπειρίες τους. Μέσα από το διαγωνισμό αυτό, οι νέοι αποκτούν θάρρος, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το μέλλον. Για τους λόγους αυτούς, υποστηρίζουμε ένθερμα το Global Management Challenge εδώ και 9 χρόνια.”

 

Μάριος Ψάλτης, Διευθύνων Σύμβουλος, PwC Ελλάδας, 2014

 

“Μετά από μια πολύχρονη και ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία, δεν θα μπορούσαμε παρά να νιώθουμε υπερήφανοι αλλά και ευτυχείς που μας δόθηκε η ευκαιρία να συμβάλουμε στην επιτυχία του Διεθνούς εκπαιδευτικού διαγωνισμού, Global Management Challenge, στην Ελλάδα. Έναν θεσμό που σημειώνει εξαιρετική επιτυχία στη χώρα μας και που έχει γίνει πλέον σημείο αναφοράς για όλους τους νέους φοιτητές και συμμετέχοντες που θέλουν να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους αντίληψη. Παρακολουθούμε πάντα την πορεία των ομάδων και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά τους!”

Γιάννης Γρατσώνης, Country Head Hellas & Cyprus, Sony Hellas, 2014

 

“Ο διαγωνισμός Global Management Challenge δίνει την δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να αναπτύξουν δεξιότητες πολύτιμες για τα νέα δεδομένα της αγοράς όπως επιχειρηματικότητα, στρατηγική σκέψη, ομαδικότητα και ηγεσία. Οι τόσο σημαντικές αυτές δεξιότητες αποτελούν διαβατήριο για μια επιτυχημένη επαγγελματική αλλά και κοινωνική ζωή.  Ελπίζουμε ο διαγωνισμός Global Management Challenge να συνεχίσει να αναπτύσσει την νέα γενιά των μελλοντικών ηγετών.”

Βαγγέλης Μπερτσεκάς, Human Capital Senior Manager, PwC, 2014

 

“Ήταν μεγάλη η χαρά για εμάς που υποστηρίξαμε τον Διαγωνισμό Global Management Challenge για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ένα διαγωνισμό όπου φοιτητές από όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα είχαν τη δυνατότητα να εξασκηθούν πρακτικά στις θεμελιώδεις παραμέτρους διοίκησης επιχειρήσεων. Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι άξιες επαίνου και είναι αυτές που χρειάζονται οι νέοι άνθρωποι για να καλλιεργήσουν το πνεύμα της επιχειρηματικότητας και της δημιουργικότητας. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό Διαγωνισμό, αλλά και στους διοργανωτές του που κατάφεραν και έφεραν εις πέρας ένα τόσο σημαντικό εγχείρημα.”

Ευάγγελος Χαμπηλομάτης, Ιδρυτής epixeiro.gr, 2014

Από την ακαδημαϊκή κοινότητα

 

 

Δηλώσεις των Συνεργατών και Φίλων του GMC Greece για τα 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του στην Ελλάδα!


“Στον διαγωνισμό οι φοιτητές μας εφαρμόζουν στην πράξη όσα έχουν διδαχθεί, εξασκούνται σε θεμελιώδεις παραμέτρους της διοίκησης επιχειρήσεων, καλλιεργούν τις ηγετικές τους ικανότητες, συνεργάζονται και λειτουργούν αποτελεσματικά σε ομάδες, επιδιώκοντας έναν κοινό στόχο. Η διεθνής διάσταση, η σύνδεση του ακαδημαϊκού χώρου με τον χώρο των επιχειρήσεων μέσω του διαγωνισμού, η εξοικείωση των φοιτητών με προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν στο μέλλον ως στελέχη, συνάδουν με τους στρατηγικούς στόχους τους Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Για τον λόγο αυτό παραμένουμε θερμοί υποστηρικτές του θεσμού εδώ και χρόνια και συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη συμμετοχή φοιτητών και επιχειρήσεων στο GMC.”

Κωνσταντίνος Γάτσιος, Πρύτανης Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, 2014

“Η συστηματική συμμετοχή του Πανεπιστημίου Πειραιώς τα τελευταία χρόνια στο  Global Management Challenge αποτυπώνει το ενδιαφέρον μας για εξωστρέφεια και  σύνδεση του ακαδημαϊκού χώρου με τον κόσμο των επιχειρήσεων και της αγοράς εργασίας. Στρατηγικός στόχος του Πανεπιστημίου Πειραιώς είναι η εξοικείωση των φοιτητών με τον επιχειρηματικό χώρο, η ανάπτυξη εργασιακών δεξιοτήτων και η πρακτική εφαρμογή των γνώσεων που αποκτούν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Το Global Management Challenge αποτελεί ουσιαστικό μέσο προς την κατεύθυνση αυτή και μια εμπειρία που δεν σταματάμε να απολαμβάνουμε. Εύχομαι ο διαγωνισμός να συνεχίσει με αμείωτη επιτυχία και στο μέλλον……”

Καθηγητής Νικόλαος Β. Γεωργόπουλος, Πρύτανης Πανεπιστημίου Πειραιώς, 2014

“Αναπόσπαστο μέρος της Αποστολής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι η διαμόρφωση της απαιτούμενης επιχειρηματικής δυναμικής εστιάζοντας στη νεανική καινοτομία και επιχειρηματικότητα, ενώ αναπόσπαστο μέρος του Οράματός μας είναι η ανάπτυξη στενών δεσμών συνεργασίας με την επιχειρηματική κοινότητα. Το Global Management Challenge, που αποτελεί ένα διεθνή θεσμό και διαγωνισμό, εντάσσεται στις στρατηγικές αυτές κατευθύνσεις του Πανεπιστημίου μας καθώς δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές μας όχι μόνο να αξιοποιήσουν και να αξιολογήσουν τις γνώσεις που απέκτησαν στο Πανεπιστήμιο, αλλά να γνωρίσουν τον κόσμο της επιχειρηματικότητας και τις προκλήσεις της, ακόμη και σε επίπεδο προσομοίωσης και να αναπτύξουν στρατηγική σκέψη και επιχειρηματικές δεξιότητες και ικανότητες. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο σημαντικό αυτό θεσμό που συνδέει τα Πανεπιστήμιά μας με τον κόσμο των επιχειρήσεων.”

Γεώργιος Ι.Αυλωνίτης Καθηγητής, Αναπλ.Πρόεδρος Συμβουλίου Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, 2014

 

“Εύχομαι στο Global Management Challenge να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στο μέλλον, αφού αποτελεί ένα ουσιαστικό μέσο μάθησης, έμπνευσης και παρακίνησης των συμμετεχόντων σπουδαστών για εξαιρετικές επιδόσεις στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Πιστεύω ότι η απόκτηση μιας τέτοιας εθνικής και πολυεθνικής εμπειρίας συναγωνισμού, ομαδικής εργασίας, λήψης αποφάσεων και εφαρμογής των γνώσεων και θεωριών σε προσομοίωση, αποτελεί μια ουσιαστική αναπτυξιακή μέθοδο για τα νέα επιχειρηματικά στελέχη.”

Καθηγητής Δ. Μπουραντάς, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 2014

 

“Η συμμετοχή ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια των φοιτητών του ΕΜΠ στο Global Management Challenge δείχνει το ενδιαφέρον που υπάρχει και σε τεχνολογικά ιδρύματα για δραστηριότητες/παιχνίδια προσομοίωσης του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Η διασύνδεση της επιχειρηματικότητας με τα ελληνικά πανεπιστήμια πιστεύω ότι είναι ένας κρίσιμος κρίκος για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Η εξοικείωση των φοιτητών με τη διοίκηση επιχειρήσεων έστω και σε επίπεδο προσομοίωσης νομίζω ότι συμβάλλει σε αυτό, δίνοντάς τους μια πρώτη γεύση, ένα ορεκτικό, για να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο. Το Global Management Challenge είναι ένας τέτοιος διαγωνισμός που εξοικειώνει τους φοιτητές με τη λήψη αποφάσεων σε επιχειρηματικό περιβάλλον και αφήνει να φανούν τα ταλέντα τους στον συγκεκριμένο τομέα. Εύχομαι καλή συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στα επόμενα χρόνια”

Γιώργος Μαυρωτάς, Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ, 2014

 

“Το ΕΜΠ συμμετέχει κάθε χρόνο ενεργά στο διαγωνισμό του Global Management Challenge και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα.

Πιστεύω ότι μέσω της διαγωνιστικής διαδικασίας οι φοιτητές αποκτούν μια εξοικείωση με τη λειτουργία μιας επιχείρησης, τη λήψη αποφάσεων και το επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ιδιαίτερα για τους μηχανικούς, η εμπειρία είναι πολύ χρήσιμη για δυο λόγους: α) γιατί η ενασχόλησή τους με έργα υψηλής προστιθέμενης αξίας και έντασης γνώσης τους αναδεικνύει ως ένα προνομιακό δυναμικό για την ανάπτυξη υγιούς και βιώσιμης επιχειρηματικότητας και β) γιατί στελεχώνοντας επιχειρήσεις οι μηχανικοί καλούνται να δημιουργήσουν και να διοικήσουν σύνθετα τεχνικο-οικονομικά συστήματα, κάτι το οποίο απαιτεί δεξιότητες πέραν των ‘κλασικών’ τεχνολογικών που αφορούν το επιστημονικό τους πεδίο (business and managerial skills).”

Δρ Ιωάννα Καστέλλη, Συντονίστρια Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας ΕΜΠ, 2014

“Ο διαγωνισμός Global Management Challenge αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για τους φοιτητές μας, να αξιοποιήσουν και να αξιολογήσουν τις γνώσεις που αποκτούν στο Πανεπιστήμιο. Ακόμα πιο σημαντική, είναι η δυνατότητα ανάπτυξης δεξιοτήτων και ικανοτήτων όπως η ομαδικότητα, η ηγεσία, η διαχείριση χρόνου, η επαγγελματική δικτύωση που θα τους είναι ιδιαιτέρως χρήσιμες στην συνέχεια της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Ως Γραφείο Σταδιοδρομίας, της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου, συνιστούμε τη συμμετοχή των φοιτητών ανεπιφύλακτα.”

Μενέλαος Μενελάου, Υπεύθυνος Λειτουργός Γραφείου Σταδιοδρομίας, Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2014

“To GMC έχει βοηθήσει στην ουσιαστική εμπλοκή των φοιτητών μας με το πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον σε συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες. Παράλληλα δίνει την δυνατότητα στους ικανούς να διακριθούν, και πέρα από την γνώση να κερδίσουν εμπειρία, υποτροφίες και αναγνώριση.”

Καθηγητής Γεώργιος Ι. Δουκίδης, Επιστημονικός Υπεύθυνος ΜΟΚΕ, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 2014

“Γνωρίζω από κοντά το Global Management Challenge από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας του. Φροντίζω προσωπικά να επικοινωνώ τον διαγωνισμό μεταξύ των φοιτητών μου στο ΟΠΑ και χαίρομαι ιδιαίτερα όχι μόνο με τις τακτικές τους διακρίσεις αλλά και απλά και μόνο από την συμμετοχή τους. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία μιας και επιτρέπει στους συμμετέχοντες «να γνωρίσουν από κοντά» μέσω simulation το επιχειρηματικό περιβάλλον, να λάβουν επιχειρηματικές αποφάσεις και να «συναγωνιστούν» με άλλες «επιχειρηματικές» ομάδες. Εύχομαι στο GMC άλλα 10 ή και περισσότερα χρόνια επιτυχιών ώστε όλο και περισσότεροι φοιτητές μας να έχουν την ευκαιρία να το γνωρίσουν από κοντά.”

Ιωάννης Νικολάου, Αναπληρωτής Καθηγητής Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, Επιστημονικός Υπεύθυνος Γραφείου Διασύνδεσης, Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών , 2014

“What a long list of achievements for just 10 years of operation of the Global Management Challenge!!! GMC is about opening new opportunities to young people, showing them the way to achievement through collaboration, teamwork, use of creative ideas and innovative solutions. Thanks to Victoria MachaIrianaki for being the soul and the spirit behind GMC and thanks for what she has offered and will continue to offer to all participants who decide to embark on the Global Management Challenge journey.”

Professor Nancy Papalexandris, Academic Coordinator MSc Programme in Human Resource Management, Athens University of Economics and Business, 2014

“To Global Management Challenge αποτελεί μια ουσιαστική πρωτοβουλία που επιτρέπει στους φοιτητές να μάθουν και να συνδεθούν με τον επιχειρηματικό κόσμο. Οι γνώσεις μόνο δεν είναι αρκετές για την επιτυχία στον επαγγελματικό χώρο. Αυτό που προέχει είναι η ανάπτυξη ικανοτήτων όπως συνεργασίας, λήψης αποφάσεων, ηγεσίας, οργάνωσης και συντονισμού, προσαρμοστικότητας, καινοτομίας διαχείρισης συγκρούσεων, διαχείρισης χρόνου κ.α Οι φοιτητές που επενδύουν στην απόκτηση και στην ανάπτυξη αυτών των ικανοτήτων, είναι οι μελλοντικοί εργαζόμενοι που θα γνωρίσουν επιτυχία και διαρκή ανάπτυξη. Προτείνω στους φοιτητές να λάβουν μέρος και να επωφεληθούν από μια τέτοια εμπειρία. Εύχομαι στο Global Management Challenge να συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία!”

Μαρία Βακόλα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Co-founder, job-pairs.gr , 2014

Το Global Management Challenge γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης στην Ελλάδα!

Μέχρι σήμερα 8.100 φοιτητές έχουν ζήσει τη μαγική εμπειρία του GMC, 75 οργανισμοί και επιχειρήσεις έχουν συνεργαστεί ενεργά με το GMC και έχουν βοηθήσει τους φοιτητές στα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα, 46 Πανεπιστήμια, ΑΤΕΙ και Κολλέγια, από όλη την Ελλάδα και 21 Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του εξωτερικού έχουν εκπροσωπηθεί στο διαγωνισμό και 4 κρατικοί φορείς (Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού)  έχουν υπάρξει αρωγοί της εκπαιδευτικής πρόκλησης του διαγωνισμού στην Ελλάδα.

Ακόμη, 7 διακριθέντες φοιτητές έχουν λάβει υποτροφίες πλήρους φοίτησης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (MBA International) και στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (MBA TQM), 37 Laptops, SONY Vaio, έχουν προσφερθεί στους διακριθέντες φοιτητές και 26 εκδηλώσεις σύνδεσης των φοιτητών με τον επιχειρηματικό κόσμο έχουν διοργανωθεί στο πλαίσιο του GMC Ελλάδας.

Συνολικά 9 αποστολές της Ελληνικής ομάδας, έχουν εκπροσωπήσει τη χώρα μας, στο Διεθνή Τελικό με 1 Ελληνική Ομάδα, την ELPE-compass να κατακτά την 5η θέση διεθνώς το 2012!

To Global Management Challenge Greece συνεχίζει δυναμικά την πορεία του στην Ελλάδα, προετοιμάζοντας τον 10ο Διαγωνισμό Ελλάδας Global Management Challenge, που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2016 με στόχο να στείλει την πιο δυναμική ομάδα φοιτητών Διεθνή Τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Απριλίου στο Μακάο!

Insira o texto para pesquisar e pressione Enter